Ισχυρά Ενεργειακά Εργαλεία Ενθαλπίας

10

Πεδία Χρήσης

Ανθρώπινο ενεργειακό σώμα


Τα ενεργειακά εργαλεία Ενθαλπίας καθαρίζουν, εναρμονίζουν και ενδυναμώνουν το ενεργειακό μας σώμα και εντάσσονται εύκολα στην αέναη αυτό-θεραπευτική διαδικασία του οργανισμού μας.


- Απαλύνουν και εξουδετερώνουν το σφίξιμο από το άγχος και παρέχουν την δυνατότητα να εργαζόμαστε πιο άνετα σε αντίξοο ενεργειακά περιβάλλον. 


- Βελτιώνουν τη ροή της ενέργειας, βοηθούν να απαλυνθούν οι μυϊκοί πόνοι κι επιταχύνουν τις δυνάμεις αυτοΐασης. 

- Ενισχύουν και αυξάνουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως διαύγεια, συγκέντρωση, ακρίβεια στην σωματική άσκηση, βελτίωση της αντοχής.

- Προστατεύουν από τις ενεργειακές επιβαρύνσεις (αρνητικές ενέργειες, ηλεκτρομαγνητικά και γεωπαθητικά πεδία).


Τρόποι χρήσης

Τους κρατάμε στα χέρια μας ή ακουμπάμε τα πέλματα μας επάνω τους, τους κρατάμε στην τσέπη μας ή τους φοράμε ως κρεμαστό αντικείμενο. Μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε σαν "ενεργειακό σαπούνι", με απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω από ένα σημείο που αισθανόμαστε ότι χρειάζεται ή να τους ακουμπήσουμε για λίγο σε ένα σημείο. Συνήθως ένα- δύο λεπτά είναι αρκετά. Με τον καιρό αποκτούμε μια εσωτερική αίσθηση πόση ώρα είναι ιδανική για μας.Νερό και Τρόφιμα

Τα εύκαμπτα pads Ενθαλπίας είναι ιδανικά για να τοποθετήσουμε επάνω τους την κανάτα με το νερό, τα τρόφιμα, το κρασί, κλπ. Τα αναβαθμίζουν με φυσικές πληροφορίες και αυξάνουν την ενεργειακή τους τάξη.

Δείτε εδώ το πείραμα μας με το βρασμένο ρύζι και πως κρατιέται «ζωντανό» πάνω από δυόμιση χρόνια σε κλειστό δοχείο.


Ένα μοναδικό πείραμα

Το βρασμένο ρύζι είναι από τα ευπαθέστερα τρόφιμα στην κουζίνα μας. Στην εικόνα βλέπουμε βρασμένο ρύζι χωρισμένο ισόποσα, σε δυο κλειστά γυάλινα δοχεία. Το ένα δοχείο τοποθετήθηκε επάνω σε έναν εύκαμπτο Δίσκο Ενθαλπίας. Το άλλο κάπου μακρύτερα μέσα στον χώρο.

Τα δοχεία τοποθετούνται κάθε τόσο το ένα κοντά στο άλλο, μόνο για την φωτογράφιση τους. Αυτό το απλό πείραμα άρχισε στις 28.04.19 και η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 25.09.22. Ίσως το μοναδικό βρασμένο ρύζι στον πλανήτη που πάνω από δυόμισι χρόνια κλεισμένο σε δοχείο δεν σαπίζει!

ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΡΥΖΙ 1, 28.04.20 - 25.09.22

Περιβάλλων χώρος

Εξισορροπούν τις επιδράσεις από το γεωπαθητικό στρες και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (κυρίως τα εύκαμπτα pads και οι μεγαλύτερες κατασκευές) δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον για εργασία και ξεκούραση.


Για να δημιουργήσετε ένα χώρο ελεύθερο από δυσαρμονικές ενέργειες, βάλτε έναν δίσκο στο σημείο του χώρου που θεωρείτε αρνητικό ή στο σημείο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ο δίσκος επιφέρει ηρεμία και γαλήνη στο χώρο, όπως και σε εσάς.


Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με το Feng Shui, οι Δίσκοι, οι Πυραμίδες και οι Πίνακες με τα σύμβολα, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.


Υπολογιστές και modem

Τοποθετώντας τους ανάμεσα σε υπολογιστή και πληκτρολόγιο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πιο ξεκούραστη εργασία. Τοποθετήστε το modem σας επάνω σε ένα εύκαμπτο pad και θα έχετε μια ισχυρή ενεργειακή ασπίδα της ηλεκτρομαγνητικής τους ακτινοβολίας.

Ολιστικές - ενεργειακές θεραπευτικές συνεδρίες

Είναι ιδανικά εργαλεία - βοηθήματα για ενεργειακούς και εναλλακτικούς θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και επαγγελματίες που βιώνουν καθημερινή ενεργειακή επιβάρυνση λόγω της συχνής και κοντινής επαφής με τους θεραπευόμενους.


Ενισχύουν την ένταση και την ταχύτητα της θεραπευτικής συνεδρίας (π.χ. μασάζ, ρεφλεξολογία, ρέικι κλπ).


Η χρήση τους ισοδυναμεί από μόνη της με ενεργειακή θεραπευτική συνεδρία και κατ' επέκταση ενισχύει κάθε είδους ολιστική θεραπεία.


Κρυσταλλοθεραπεία και εργασίες με κρυστάλλους

Αν εργάζεσθε με κρυστάλλους, εκκρεμή ή άλλα αντικείμενα μπορείτε να προσθέσετε τους Δίσκους και τους κρυστάλλους Ενθαλπίας στα απαραίτητα εργαλεία σας!


Αν κάνετε ενεργειακούς καθαρισμούς χρησιμοποιώντας μεγάλους κρυστάλλους, δοκιμάστε έναν μεγάλο πολυκρύσταλλο Ενθαλπίας. Μετά την συνεδρία, αφήστε τον σε ένα σημείο για να αυτοκαθαρισθεί.


Αν αναζητάτε και μια σοβαρή εναλλακτική λύση για το ενεργειακό τους καθάρισμα μετά τη συνεδρία, τοποθετήστε τους φυσικούς κρυστάλλους πάνω σε ένα Δίσκο ή ένα pad Ενθαλπίας και σε λίγα λεπτά θα είναι καθαροί από ξένες ενέργειες.


Συνεδρίες ρεφλεξολογίας

Στην ρεφλεξολογία  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά “ξυλάκια“ ρεφλεξολογίας που είναι κατασκευασμένα από τα υλικά των Δίσκων Ενθαλπίας. Ένα εργαλείο, το οποίο παράλληλα με την πίεση του πέλματος, λειτουργεί θεραπευτικά τόσο για τον θεραπευτή όσο και για τον θεραπευόμενο.

 

BLATT 2

Αναφέρουμε ρητά ότι σε καμία περίπτωση άμεσα ή έμμεσα δεν υπονοούμε ότι η χρήση των Δίσκων Ενθαλπίας αντικαθιστά ή θέλει να αντικαταστήσει, σε περιπτώσεις ασθενειών, την ιατρική διάγνωση και την ιατρική παρακολούθηση. Οι Δίσκοι Ενθαλπίας δεν είναι ιατρικές συσκευές και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρικές θεραπευτικές αγωγές. Για οποιοδήποτε θέμα διάγνωσης και θεραπείας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προσωπικός σας γιατρός.