Ισχυρά Ενεργειακά Εργαλεία Ενθαλπίας

10

Πεδία Χρήσης

Καθώς αυτά τα ενεργειακά εργαλεία εργάζονται προς την ισορροπία και ενδυνάμωση της ζωτικής ενέργειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα, τα τρόφιμα (κυρίως το νερό, αλλά όχι μόνο), τον περιβάλλοντα χώρο και τις ενεργειακές και εν γένει εναλλακτικές θεραπείες.


• Ενισχύουν και αυξάνουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως διαύγεια, συγκέντρωση, ακρίβεια στην σωματική άσκηση.

• Προστατεύουν από τις ενεργειακές επιβαρύνσεις (αρνητικές ενέργειες, ηλεκτρομαγνητικά και γεωπαθητικά πεδία).

• Ιδανικά εργαλεία - βοηθήματα για ενεργειακούς και εναλλακτικούς θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και επαγγελματίες που βιώνουν καθημερινή ενεργειακή επιβάρυνση κάθε είδους.


Ανθρώπινο ενεργειακό σώμα

α) Η ιδανικότερη λύση στο πρόβλημα του Άγχους (stress)


Οι Δίσκοι Ενθαλπίας λειτουργούν αντίρροπα στην ενεργειακή φύση των συμπτωμάτων του άγχους. Απαλύνουν και εξουδετερώνουν το σφίξιμο από το άγχος και σας παρέχουν την δυνατότητα να εργάζεσθε πιο άνετα σε αντίξοο ενεργειακό περιβάλλον. Υποστηρίζουν την ανθρώπινη ενέργεια ώστε να τα βγάζει ευκολότερα πέρα με τους ασυνειδήτους φόβους που την βομβαρδίζουν καθημερινά.


Τοποθετήστε τον Δίσκο CD1 επάνω στην περιοχή που αισθάνεστε το σφίξιμο για λίγα λεπτά (συνήθως στομάχι και κοιλιακή χώρα). Έχετε μαζί σας ένα Δίσκο CD1 κατά την διάρκεια μιας ενδεχόμενης έκθεσης σας σε πηγές άγχους, όπως: εξετάσεις, δύσκολες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, καταστάσεις πανικού, αεροπορικά ταξίδια ή όποια άλλη εργασία την οποία καλείστε να εκτελέσετε μπροστά σε κοινό.

Αν είστε σε ένταση πριν τον ύπνο, η χρήση του για 1-2 λεπτά, δημιουργεί ενεργειακή χαλάρωση και άριστες συνθήκες ξεκούρασης.


β) Δύναμη και ακρίβεια στην εκτέλεση σωματικής άσκησης


Η βιωματική εμπειρία δείχνει αύξηση της ακρίβειας και της αντοχής κατά την διάρκεια της σωματικής άσκησης όταν έχετε επάνω σας έναν Δίσκο Ενθαλπίας.


Νερό και Τρόφιμα

Το νερό στις μεγάλες πόλεις δεν επιβαρύνεται μόνο ως ύλη στην διαδρομή του από τις πηγές του στο ποτήρι μας. Επιβαρύνεται σύναμα το πληροφοριακό του επίπεδο και αυτό έχει σαν συνέπεια να διαστρεβλώνεται το ενεργειακό του. Επεξεργάζεται χημικά, αναγκάζεται «παρά φύσιν» να τρέχει σε ευθείες γραμμές μέσα στους σωλήνες (πουθενά στην φύση το νερό δεν ακολουθεί μια γραμμική ροή) και πολλές φορές μένει στάσιμο μέσα σε μπουκάλια για μήνες.


Πίνοντας ένα ποτήρι νερό, αυτό το νερό γίνεται αυτόματα, «εμείς». Επειδή λοιπόν εμείς αποτελούμαστε από ενέργεια και ύλη, παίζει σημαντικό ρόλο πέρα από την ύλη, η αξία της ενεργειακής και πληροφοριακής ποιότητας του νερού που προσθέτουμε στον οργανισμό μας.


Παρόμοιες είναι οι συνθήκες και στα τρόφιμα. Ακόμα και στα βιολογικά τρόφιμα, είναι συνήθως άγνωστες οι συνθήκες της διαδρομής τους μέχρι το πιάτο μας. Παραμονή σε ψυγεία, μεταφορικά μέσα, μπορούν να μειώσουν την ενεργειακή τους αξία. Στην εποχή μας πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν πλέον ότι δεν θρεφόμαστε από την ύλη, αλλά από τις ποιότητες των ενεργειών που αυτή περιέχει.


Τα pads Ενθαλπίας, επιδρούν θετικά στο νερό και στα τρόφιμα. Τα αναβαθμίζουν με φυσικές πληροφορίες και αυξάνουν την ενεργειακή τους τάξη. Δείτε εδώ το πείραμα μας με το βρασμένο ρύζι και πως κρατιέται «ζωντανό» πάνω από δυόμιση χρόνια σε κλειστό δοχείο.


Τοποθετήστε λοιπόν επάνω τους την κανάτα ή το ποτήρι του νερού σας. Δοκιμάστε επίσης:


• Να αφήσετε το δοχείο με τα όσπρια που μουλιάζουν όλη την νύχτα (φασόλια, ρεβίθια) πάνω στο pad, πριν τα βράσετε!

• Να ζυμώσετε ψωμί, να χωρίσετε την ζύμη σε δυο δοχεία και αφήσετε το ένα να «ανέβει» επάνω στον pad. Μετά να τα ψήσετε και να τα δοκιμάσετε.

• Να φάτε το φαγητό σας τοποθετώντας το πιάτο σας επάνω στο Δίσκο. Ακόμα καλύτερα να το αφήσετε επάνω στον pad για μερικά λεπτά πριν το φάτε.

• Να βάζετε επάνω τους τον καφέ σας, το τσάι σας ή το κρασί σας. ‘H να αφήσετε την φαντασία σας να σκεφτεί κάτι άλλο.


Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι: Tα pads και οι Δίσκοι Ενθαλπίας γενικότερα ασχολείται με την ενεργειακή-πληροφορική συνιστώσα του νερού και των τροφίμων. Εάν έχετε αμφιβολίες για το νερό της βρύσης σας, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον μια κανάτα με ένα απλό φίλτρο ενεργού άνθρακα. Έτσι θα καθαρίσετε σε μεγάλο βαθμό το νερό σας από χλώριο και βαρέα μέταλλα. Αυτό το μοριακά καθαρό νερό, δεν παύει όμως να είναι από άποψη ενεργειών ακόμα υποβαθμισμένο. Τοποθετήστε επάνω στα pads και αναβαθμίστε το.


Περιβάλλων χώρος

Για να δημιουργήσετε ένα χώρο ελεύθερο από δυσαρμονικές ενέργειες, βάλτε έναν δίσκο στο σημείο του χώρου που θεωρείτε αρνητικό ή κοντά στο σημείο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ο δίσκος επιφέρει ηρεμία και γαλήνη στο χώρο, όπως και σε εσάς. Εξισορροπούν τις επιδράσεις από το γεωπαθητικό στρες και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (κυρίως τα pads και κατασκευές) δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον για εργασία και ξεκούραση. Τοποθετήστε δυο – τρεις δίσκους ή ένα pad κάτω από το κρεβάτι σας.


Υπολογιστές και modem

Τοποθετώντας τους ανάμεσα σε υπολογιστή και πληκτρολόγιο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πιο ξεκούραστη εργασία. Τοποθετήστε το modem σας επάνω σε ένα εύκαμπτο pad και θα έχετε μια ισχυρή ενεργειακή ασπίδα της ηλεκτρομαγνητικής του ακτινοβολίας.

Εναλλακτικές – Ενεργειακές Θεραπείες

Η επίδραση των Δίσκων είναι εξαιρετικά ιαματική, για τον λόγο αυτό συμπληρώνουν και ενισχύουν εναλλακτικές θεραπευτικές διαδικασίες. Αποτελούν κατάλληλα εργαλεία για ενεργειακούς θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και φυσιοθεραπευτές ενισχύοντας την θεραπευτική δράση κατά την συνεδρία και να μειώνοντας την κούραση του θεραπευτή. Αλλά και η χρήση τους ακόμα και από μόνη της, ισοδυναμεί με θεραπευτική συνεδρία.


Εάν ασχολείσθε επαγγελματικά με εναλλακτικές θεραπείες, μπορείτε να ενσωματώσετε τους Δίσκους Ενθαλπίας στην εργασία σας. Κατά την διάρκεια ενεργειακών θεραπειών (πχ. Reiki), τοποθετήστε τους ανάμεσα ή δίπλα από τα χέρια σας και τον θεραπευόμενο. Ένας μικρός Δίσκος συνήθως είναι αρκετός. Ρωτήστε μας σε περίπτωση ιδιαίτερων θεμάτων, ίσως έχουμε κάποιον άλλο Δίσκο που μπορεί να σας βοηθήσει. Εάν είστε θεραπευτής επιλέξτε Δίσκους ανάλογα με τις ανάγκες ή την διαίσθηση σας.


Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι αυξάνουν την απόδοση βιοσυντονιστικών συσκευών.


Κρυσταλλοθεραπεία, εργασίες με κρυστάλλους και Feng Shui

Εάν εργάζεσθε με κρυστάλλους, εκκρεμή ή άλλα αντικείμενα και αναζητάτε μια σοβαρή εναλλακτική λύση για το ενεργειακό τους καθάρισμα, τοποθετήστε τα επάνω στους Δίσκους Ενθαλπίας και σε λίγα λεπτά θα είναι καθαρά από ξένες ενέργειες.


Αν κάνετε ενεργειακούς καθαρισμούς χρησιμοποιώντας μεγάλους κρυστάλλους, δοκιμάστε έναν μεγάλο πολυκρύσταλλο Ενθαλπίας. Μετά την συνεδρία, αφήστε τον σε ένα σημείο για να αυτοκαθαρισθεί.


Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με το Feng Shui, οι Δίσκοι, οι Πυραμίδες και οι Πίνακες με τα σύμβολα, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.


Αναφέρουμε ρητά ότι σε καμία περίπτωση άμεσα ή έμμεσα δεν υπονοούμε ότι η χρήση των Δίσκων Ενθαλπίας αντικαθιστά ή θέλει να αντικαταστήσει, σε περιπτώσεις ασθενειών, την ιατρική διάγνωση και την ιατρική παρακολούθηση. Οι Δίσκοι Ενθαλπίας δεν είναι ιατρικές συσκευές και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρικές θεραπευτικές αγωγές. Για οποιοδήποτε θέμα διάγνωσης και θεραπείας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προσωπικός σας γιατρός.