Ισχυρά Ενεργειακά Εργαλεία Ενθαλπίας

10

Παρότι το φαινόμενο της Ζωής είναι ανεξιχνίαστο, παρατηρείται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες: Ζωή υπάρχει, όπου υπάρχει Τάξη, Οργάνωση και Συνοχή.


Ο ανθρώπινος οργανισμός βρίσκεται σε έναν αέναο αγώνα για τη συνεχή αποκατάσταση αυτής της εσωτερικής τάξης και της διατήρησης της εσωτερικής του ενέργειας (ενθαλπίας), “αποβάλλοντας” συνεχώς την αταξία (εντροπία) από το σώμα, δημιουργώντας έτσι συνθήκες οργάνωσης και συνοχής.


Το άγχος και η πίεση της καθημερινότητας, η ρύπανση του περιβάλλοντος (τόσο η χημική, όσο και η ηλεκτρονική), η κακή ποιότητα των τροφών, αλλά και το γεωπαθητικό στρες, αναγκάζουν τον οργανισμό να υπερλειτουργεί διαρκώς για να ανταπεξέλθει, τον αναγκάζουν δηλαδή να βρίσκεται εκτός ισορροπίας σε μόνιμη σχεδόν βάση. Οι συνέπειες των παραπάνω είναι αυτονόητες και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να τις κατανοήσει.


Οι Δίσκοι και τα ενεργειακά εργαλεία Ενθαλπίας δημιουργήθηκαν από την Πίστη και το Όραμα μιας Ζωής μέσα σε έναν κόσμο ανώτερων ενεργειακών ποιοτήτων, που πηγάζει μέσα από την αύξηση της Τάξης και της Συνοχής των Ενεργειών.


Πώς δημιουργήθηκαν τα ενεργειακά – θεραπευτικά εργαλεία Ενθαλπίας

Από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αυστρία με ενδιέφερε η έρευνα και είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους επιστήμονες κι ερευνητές της συμβατικής και μη, επιστήμης. Πριν σχεδόν δυο δεκαετίες άρχισα να συνδυάζω τις υπάρχουσες γνώσεις μου με νέες εμπνεύσεις και δημιούργησα από φυσικά και τεχνητά υλικά ένα πρωτότυπο ενεργειακό υλικό, έναν πολυκρύσταλλο με ενεργειακές θεραπευτικές ιδιότητες.Τα αντικείμενα που προέκυψαν αρχικά, τα ονόμασα «Δίσκους Ενθαλπίας» από το δισκοειδές σχήμα τους και από τον λέξη «Ενθαλπία» που ετυμολογικά παραπέμπει στην εσωτερική θαλπωρή (εν-θάλπω) και επιστημονικά στην εσωτερική ενέργεια που κρύβεται μέσα σε κάποιο αντικείμενο, αυτό που -για μένα- ταυτίζεται με το ιερό φαινόμενο της ζωής.

ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ 1

Μοιράστηκα με φίλους τα πρώτα δημιουργήματα κι αυτοί με ενθάρρυναν να ασχοληθώ και να αναπτύξω αυτό το ιδιαίτερο δημιούργημα που βοηθούσε να ηρεμεί τις εντάσεις, το στρες, βοηθούσε με τους πόνους και εμφανώς ενίσχυε τις αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού. Με χειροποίητα καλούπια το υλικό πήρε διάφορες μορφές: ράβδοι, εύκαμπτα pads, πυραμίδες, κρύσταλλοι, εκκρεμή, ξυλάκια ρεφλεξολογίας.

Η ίδια η δημιουργική ενέργεια των υλικών με ωθεί σε συνεχείς πειραματισμούς τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο. Έτσι με βάση σύγχρονες θεωρίες και την βαθειά κατανόηση των συσχετισμών ύλης, ενέργειας και των πληροφοριών του Πεδίου, άρχισα να δημιουργώ μοναδικά έργα τέχνης που λειτουργούν εναρμονιστικά μέσα στο χώρο όπου τοποθετούνται. Δείτε τα προϊόντα εδώ.

Joga Messe

Κατασκευή

Είναι 100% χειροποίητες δημιουργίες και αποτελούνται κυρίως από ορυκτά υλικά χωρίς καμία προσθήκη μετάλλων. Η εμπειρία και η βαθύτερη κατανόηση της επιλογής και του συνδυασμού ορυκτών αλλά και του τρόπου ανάμιξης υλικών, βοήθησαν στην δημιουργία πολυ-κρυστάλλων που δεν υπάρχουν στην φύση.

Τα ορυκτά που περιέχουν δεν είναι «ατάκτως ερριμμένα», αλλά συσχετίζονται μεταξύ τους διαμορφώνοντας την ενέργεια, προσδίδοντας της ιδιότητες και πληροφορίες. Τα σχήματα, οι διαστάσεις, τα πρόσθετα υλικά, είναι επιλεγμένα ώστε να αναβαθμίζουν την ενέργεια μας, προσδίδοντας της εναρμονιστικές ιδιότητες και πληροφορίες.

Έτσι το ενεργειακό μας σώμα υποστηρίζει ευκολότερα την ύλη του φυσικού σώματος. Τα αρχικώς ρευστά μίγματα στερεοποιούνται σε καλούπια. Κάποια καλούπια είναι ειδικά σχεδιασμένα και χειροποίητα κατασκευασμένα κάτι που κάνει τα δημιουργήματα, ιδιαίτερα και σπάνια.

Λειτουργία

Σε ένα υλιστικό, κυνικό κόσμο, δεν είναι εύκολο να περιγράψει κανείς τη λεπτοφυή, αιθερική, θεραπευτική διεργασία, που είναι ούτως ή άλλως καθαρά βιωματική εμπειρία. Μπορούμε να παρομοιάσουμε τη θεραπευτική επίδραση των προϊόντων Ενθαλπίας με εκείνη των φυσικών ορυκτών κρυστάλλων: Εκπέμπουν μια ιδιαίτερη δόνηση και πληροφορία που δρα καταλυτικά καθαρίζοντας κι εξισορροπώντας το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, επιταχύνοντας και μεγιστοποιώντας τις δυνάμεις αυτοΐασης του οργανισμού όταν το χρησιμοποιούμε πάνω μας, ή λειτουργώντας εξισορροπητικά κι εναρμονιστικά στο χώρο, τα τρόφιμα, το νερό, ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους.


Έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Η λειτουργία τους δεν αλλοιώνεται ακόμα και αν σπάσουν ή φθαρούν εξωτερικά. Δεν καταγράφονται από πληροφορίες, δεν απορροφούν ενέργειες και δεν αποδυναμώνονται. Στους Δίσκους και οι δύο πλευρές τους είναι λειτουργικά ισότιμες. Καθαρίζονται εάν χρειασθεί με κρύο νερό και λίγο απορρυπαντικό.


BLATT 2

Αναφέρουμε ρητά ότι σε καμία περίπτωση άμεσα ή έμμεσα δεν υπονοούμε ότι η χρήση των Δίσκων Ενθαλπίας αντικαθιστά ή θέλει να αντικαταστήσει, σε περιπτώσεις ασθενειών, την ιατρική διάγνωση και την ιατρική παρακολούθηση. Οι Δίσκοι Ενθαλπίας δεν είναι ιατρικές συσκευές και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρικές θεραπευτικές αγωγές. Για οποιοδήποτε θέμα διάγνωσης και θεραπείας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προσωπικός σας γιατρός.