Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ

Λεωνίδας Φλεβαράκης, Δρ. Χημικός Μηχανικός, εισηγητής σεμιναρίων, δημιουργός των Δίσκων Ενθαλπίας, καλλιτέχνης, θεραπευτής μέσα από το πεδίο της Συνείδησης.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, σπούδασα και εργάσθηκα στο Graz της Αυστρίας. Παράλληλα με τις κλασικές μου σπουδές με τράβηξαν οι εναλλακτικές επιστήμες, οι θεραπευτικές τεχνικές και η εσωτερική αναζήτηση. Γυρίζοντας στην Ελλάδα άρχισα να εργάζομαι ως μηχανικός, ενώ ταυτόχρονα το ρεύμα της ζωής με οδήγησε ώστε να ασκηθώ από το 1998 στις διαλογιστικές και θεραπευτικές τεχνικές του "Ελληνικού Δέντρου της Ζωής", μιας προφορικής πνευματικής παράδοσης με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα και στην Αίγυπτο.

Αντιλαμβάνομαι την Τριαδικότητα της Συνείδησης του Δημιουργού, ως ένα πανίσχυρο θεραπευτικό εργαλείο. Μέσα στην Συνείδηση Του υπάρχουν τα “πρότυπα σχέδια”, δηλαδή οι πληροφορίες της δημιουργίας του ανθρώπου και η επαφή με αυτή την Πηγή αποτελεί την βάση της πνευματικής θεραπείας.

Συνδυάζω την επιστήμη με την πνευματικότητα και βλέπω τη θεραπεία με το βλέμμα ενός Μηχανικού. Θεωρώ ως “προγράμματα” τα στοιχεία της διάνοιας, του συναισθήματος, της ενέργειας και της ύλης. Όταν για κάποιο λόγο “χαλάσουν” (ή αποκτήσουν “ιό”) και ξέρεις να τα επιδιορθώσεις, πλάθεται ένα νέο αιθερικό, ενεργοποιείται η αυτοΐαση και αλλάζει πάρα πολύ συχνά επί τόπου η ύλη.

Αντλώ από τις διαλογιστικές και πρακτικές τεχνικές του θησαυρού των ασκήσεων του «Ελληνικού Δέντρου της Ζωής» και έχω δημιουργήσει θεραπευτικούς διαλογισμούς για τα πεδία της Διάνοιας, των Συναισθημάτων και της Ενέργειας. Οι ασκήσεις αυτές συνδυάζονται με πνευματικές θεραπείες και ισορροπούν τα κομμάτια της προσωπικότητας. Έτσι η ψυχή διευκολύνεται στο να βρίσκει ευκολότερα τον Δρόμο της.

Διδάσκω στην Ελλάδα και στον γερμανόφωνο χώρο θέματα που προέρχονται από το "Ελληνικό Δέντρο της Ζωής", όπως τεχνικές εγρήγορσης και παρουσίας, πρακτικές επαφής με τον Ανώτερο Εαυτό, ανώτερες επαφές για προστασία, πρακτικές κάθαρσης και εναρμόνισης της προσωπικότητας, το Ελληνικό Δέντρο της Ζωής, κ.α. Τα παραπάνω αποτελούν ένα πλέγμα θεωρίας και ασκήσεων που δεν υπάρχουν σε βιβλία

Είμαι ομιλητής και συντονιστής διαλογισμών σε συνέδρια εναλλακτικής ιατρικής στην Γερμανία. Εμπνεύστηκα και δημιούργησα τους Δίσκους Ενθαλπίας (www.enthalpydisc.com), μοναδικά ενεργειακά εργαλεία ικανά να ενισχύουν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο.

Δημιουργώ έργα τέχνης από τα υλικά των Δίσκων Ενθαλπίας, πίνακες που κοσμούν θεραπευτήρια και χώρους διαλογισμού και έχουν την ικανότητα να γαληνεύουν, να ενδυναμώνουν και να προστατεύουν τον χώρο με τις ενέργειες και τις πληροφορίες που απλώνουν στο περιβάλλον τους.

Είμαι συνιδρυτής της ΚΟΙΝΣΕΠ Συναρμονία.

about-1