Επαφή με την Πηγή

Ένα βιωματικό θεραπευτικό σεμινάριο βασισμένο στις ιδιότητες της Συνείδησης


...Εάν το "Ως εν Ουρανώ και επί της Γης" είναι μια αλήθεια, θα πρέπει από την "Γη", να αντιλαμβανόμαστε πώς λειτουργεί ο "Ουρανός". Αυτό κάνουμε σε αυτή μας την συνάντηση...

tree

--------------


Το Φως, η Πληροφορία και η ενεργός χρήση της Συνείδησης είναι τα βασικά κλειδιά, τα οποία αποτελούν τον κοινό παρανομαστή, τον πυρήνα όλων των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών που ακούμε γύρω μας ως "κβαντικές θεραπείες".


Μέσα σε συμπυκνωμένο χρόνο 4 - 5 ωρών παρέχεται ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων.

 

Στόχος Σεμιναρίου


- Θα ισορροπήσουμε μεταξύ επιστήμης και πνευματικότητας και θα αποκτήσουμε ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σχετικά με το Φως, την Πληροφορία και τη χρήση της Συνείδησης, ώστε να εργασθούμε μαζί τους.


- Θα διδαχθούμε λιτές και δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές που επιτρέπουν την άμεση επαφή με την καθαρή Συνείδηση, την Πηγή από την οποία αντλούνται οι Πληροφορίες που δημιουργούν και φορτίζουν το διανοιακό, συναισθηματικό, ενεργειακό και φυσικό μας σώμα.


- Θα αποκτήσουμε ένα ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο ικανό να μας απαλλάσσει από διαφόρων ειδών πόνους και συναισθηματικά βάρη. Τα αποτελέσματα της θεραπείας τα βλέπουμε να εξελίσσονται, στο σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων, επί τόπου μπροστά στα μάτια μας.


Περιεχόμενο Σεμιναρίου


Φως: Θα δούμε από πού προέρχεται η ποιότητα στο φως, την πραγματική του σχέση με το σκοτάδι, τους τρόπους να μην δημιουργεί σκιά, καθώς και την βιολογική του διάσταση. Η ανθρώπινη φύση μας από την πλευρά του φωτός.


Πληροφορία: Αυτή η άγνωστη για πολλούς ποιότητα που δημιουργεί τον κόσμο. Θα δούμε με παραδείγματα την έννοια της Πληροφορίας και την άμεση θεραπευτική της σχέση με το πλάνο της Δημιουργίας. Μπορεί μεν, «όλα να είναι ενέργεια», αλλά ιδιαίτερο ρόλο παίζει η δομή και η ποιότητα της!


Συνείδηση: Η επιστήμη μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να εξηγήσει πώς ακριβώς λειτουργεί η συνείδηση, εμείς όμως μπορούμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε θεραπευτικά τις ιδιότητες της.


Θεραπεία: Διδάσκονται τεχνικές για την επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών και το «κατέβασμα» στην διάνοια / συναίσθημα / ύλη συγκεκριμένων πληροφοριών ανάλογα με τη θεραπευτική εργασία.

--------------

Η "Επαφή με την Πηγή", είναι μια αυτοτελής θεραπευτική εργασία που συνδυάζονται όμως και συμπληρώνει άριστα το σύνολο των ενεργειακών και ψυχοθεραπευτικών τεχνικών. Στο σεμινάριο δίνεται βάρος στην πρακτική άσκηση και βιωματική εμπειρία, καθώς γίνεται θεραπεία σε όλους, γίνονται θεραπείες μεταξύ των συμμετεχόντων και διδάσκονται διάφορες αυτοθεραπευτικές τεχνικές.


Δύο από τις πολλές μαρτυρίες των συμμετεχόντων:


Ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Ήσουν πολύ καλός και αυθεντικός. Πολύ καλό το σεμινάριο, είχε να προσφέρει πολύτιμα εργαλεία αυτοθεραπείας. Πραγματικά το απόλαυσα. Προσωπικά ένιωσα να ενδυναμώνεται η πίστη μου και η εμπιστοσύνη μου στην Πηγή και η σύνδεση μου μαζί Της. Είμαι ευγνώμων.


Χρύσα Ε.


Η διδασκαλία του Λεωνίδα είναι απολαυστική και ουσιαστική. Παρότι είμαι χρόνια στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και έχω μεγάλη εμπειρία από διδασκαλίες διαφορετικών παραδόσεων, δασκάλων, προσεγγίσεων και προσωπικής άσκησης το εργαστήριο του Λεωνίδα ήταν ιδιαίτερα ενεργειακό και μου πρόσθεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο πολύπλοκο puzzle της πνευματικότητας και της θεραπείας: πώς δημιουργείται στον καθένα μας και στην ομάδα πολύ εύκολα και απλά, το «πεδίο» όπου όλα είναι δυνατά! Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που τον γνώρισα.


Άννα Δ.

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024, 10:30 – 16:00

Η εμπειρία δημιουργείται από το βίωμα. Το σεμινάριο είναι μόνο δια ζώσης

Η διάρκεια διεξαγωγής του σεμιναρίου εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων σε αυτό.Λίγα λόγια για τον εισηγητή (περισσότερα μέσα στην παρούσα ιστοσελίδα)


Ο Λεωνίδας Φλεβαράκης είναι Δρ. Χημικός Μηχανικός, εισηγητής πνευματικών και θεραπευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στη Γερμανία, δημιουργός των Δίσκων Ενθαλπίας. Έχοντας από μικρός έφεση στην επιστήμη και στην πνευματική θεραπεία, φρόντισε στη ζωή του να αναγνωρίζει το ένα μέσα στο άλλο.


Χρησιμοποιεί θεραπευτικές και πνευματικές τεχνικές από το „Ελληνικό Δέντρο της Ζωής“ που βρέθηκε στη ζωή του πριν 25 χρόνια. Έτσι η δομή των σεμιναρίων που διδάσκει, εμπνέεται από αυτήν την πλούσια πνευματική διδασκαλία και εμπλουτίζεται από τη μακρόχρονη επιστημονική και πνευματική θεραπευτική του εμπειρία.


Βιώνει τη Συνείδηση του Δημιουργού ως πολύτιμο θεραπευτικό εργαλείο και βλέπει την πνευματική και ενεργειακή θεραπεία με το βλέμμα ενός Μηχανικού. Θεωρεί ως „προγράμματα“, τα πεδία της διάνοιας, του συναισθήματος, της ενέργειας και της ύλης, που όταν αποκτήσουν „ιό“ και ξέρεις να τα επιδιορθώσεις, πλάθεται ένα νέο αιθερικό, ενεργοποιείται η αυτοΐαση και αλλάζουν επί τόπου οι ιδιότητές τους.


Είναι συνιδρυτής της ΚοινΣεπ „Συναρμονία“.


Ο "κώδικας" με τον οποίον γράφτηκαν όλα γύρω μας είναι η Δική Του Συνείδηση.

BLATT 2