ΚΤΗΜΑ ΕΥ - ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ

BLUME 1 282726612_515941070210672_8225888287150780790_n

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ένα τετραήμερο ξεκούρασης και γνώσεων στο ΚΤΗΜΑ ΕΥ στην Επανωμή Θεσσαλονίκης 

Παρασκευή 22.07.22 – Δευτέρα 25.07.22

Το „Κτήμα ΕΥ – Ανάσες Ζωής“, βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη, στις Λεύκες Πάλιουρα Επανωμής. Δεκαεπτά χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο και μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα. Ένα Κτήμα γεμάτο ελαιόδεντρα, χώρους για πνευματική ανάταση, διαλογισμούς και σεμινάρια, αλλά και χώρους για σωματική ξεκούραση και γαλήνη. Τον χώρο εμπνεύστηκε και δημιούργησε με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία η ψυχοθεραπεύτρια Ευγενία Σγούρα. Σε αυτό τον πανέμορφο χώρο, έχω την χαρά να φιλοξενηθώ ως θεραπευτής και συντονιστής τριών σεμιναρίων στα πλαίσια ενός θεραπευτικού και αυτό-γνωσιακού ταξιδιού που έχουμε από κοινού δημιουργήσει με την Ευγενία.


Αυτή η συνάντηση είναι μοναδικής φύσης μιας και δεν θα αναπαραχθούν γνώσεις αποτυπωμένες σε βιβλία, αλλά κυρίως γνώσεις από την προφορική πνευματική διδασκαλία του „Ελληνικού Δέντρου της Ζωής“ που δένουν με την βιωματική εμπειρία που προσφέρουν τα πνευματικά εργαλεία και οι διαλογισμοί της Ευγενίας και συνδυάζονται με το πολύτιμο εργαλείο της „Επαφής με την Πηγή“. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις αναφερόμενες στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεις, θα βρείτε μέσα σε αυτή την ιστοσελίδα.


Παρασκευή 22.07.22


09:30 Άφιξη


Η ικανότητα να είμαστε παρόντες και συνειδητοί, ώστε να βρισκόμαστε ενεργά εστιασμένοι στο «εδώ και τώρα», αποτελεί την βασική προϋπόθεση, το κλειδί, για να πετύχουμε την οποιαδήποτε εσωτερική και εξωτερική αλλαγή στην ζωή μας. Όμως η ικανότητα αυτή δεν είναι αυτονόητη… Ένα βιωματικό σεμινάριο για την καλλιέργεια της παρουσίας και της εγρήγορσης στην ζωή.


12:30- 17:30 ελεύθερη ώρα (για προετοιμασία φαγητού* και μεσημεριανή ξεκούραση)


17:30 – 19:00 Παρουσία: Η Αφύπνιση της Συνείδησης (συνέχεια με τσάι και καφέ)


20:00- όπου πάει: Συνάντηση στα Αστέρια με την Ευγενία Σγούρα.

Εργαλεία πνευματικής θεραπείας - ασκήσεις και τεχνικές για βιωματική εμπειρία. Ο άνθρωπος «γνωρίζει» ήδη πως να θεραπεύει τον εαυτό του μιας και το έχει μέσα του, εδώ απλά γίνεται μια υπενθύμιση της εσωτερικής του Σοφίας.


Σάββατο 23.07.22


06:30 Ξύπνημα, περπάτημα 3 λεπτών μέχρι την θάλασσα. Καλωσόρισμα Ήλιου και Φωτός / Ηλιοθέαση. Διαλογισμός στην αμμουδιά. (Το πρωινό πρόγραμμα είναι καθημερινά, σε ελεύθερη βάση, μόνο για όποιον το επιθυμεί).


7:00 -10:30 Πρωινό στο κτήμα**


10:30 – 14:00 Επαφή με την Πηγή
Αν σε ενδιαφέρει η γνώση και η επαφή με μια απλή και ισχυρή θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στην εγρήγορση και την παρουσία της συνείδησης σου, με την «Επαφή με την Πηγή» θα βιώσεις τον πυρήνα των κβαντικών θεραπειών με λίγη θεωρεία και πολύ πράξη.


14:00- 20:00 Ελεύθερο μεσημέρι- απόγευμα για φαγητό και μπάνιο


20:00- κι όπου πάει: Συνάντηση στα Αστέρια με την Ευγενία Σγούρα.

Αλλαγή πεποιθήσεων και αλλαγή «πεπρωμένου». Παρατηρούμε και φωτίζουμε παλιές πεποιθήσεις, σχεδιάζουμε το νέο όχημα της ψυχής μας και βάζουμε τα θεμέλια για να «κτιστεί» το νέο αυτό οικοδόμημα.


Κυριακή 24.07.22


06:30 Ξύπνημα, περπάτημα 3 λεπτών μέχρι την θάλασσα. Καλωσόρισμα Ήλιου και Φωτός / Ηλιοθέαση. Διαλογισμός στην αμμουδιά.


7:00 -10:30 Πρωινό στο κτήμα

10:30 – 12:30 Το Ελληνικό Δέντρο της Ζωής
Θα μυηθούμε στα βασικά κλειδιά και στις βασικές πνευματικές ασκήσεις μιας πανάρχαιας προφορικής πνευματικής διδασκαλίας που έχει διασωθεί αλώβητη μέχρι τις μέρες μας. Γνώσεις και ασκήσεις που διευρύνουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες.


17:30 – 19:00 Το Ελληνικό Δέντρο της Ζωής (συνέχεια με τσάι και καφέ)


20:00- όπου πάει: Συνάντηση στα Αστέρια με την Ευγενία Σγούρα.

Σύνδεση / εξισορρόπηση εγκεφάλου με την καρδιά. Διαλογισμός για απόλυτη εναρμόνιση του εγκεφάλου με την καρδιά και το κλειδί της ευημερίας.


Δευτέρα 25.07.22


06:30 Ξύπνημα, περπάτημα 3 λεπτών μέχρι την θάλασσα. Καλωσόρισμα Ήλιου και Φωτός / Ηλιοθέαση. Διαλογισμός στην αμμουδιά.


7:00 -10:30 Πρωινό στο κτήμα


10:30 – 12:30 Το Ελληνικό Δέντρο της Ζωής (συνέχεια)


13: 00 Αναχώρηση


Μερικά λόγια της Ευγενίας...

 Είμαι ψυχοθεραπεύτρια, μέσω αναδρομών «σε προηγούμενες ζωές» και αναδρομών «στην ζωή ανάμεσα στις ζωές». Βαδίζω μοναχικά, αλλά συνδεδεμένη με όλα μέσα στην Αγάπη, στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της επίγνωσης και χαίρομαι πολύ, όταν συναντώ συνοδοιπόρους, μου αρέσει να μοιράζομαι τα μαθήματα και τις κατανοήσεις που βιώνω, σε αυτή την ενσάρκωση. Πραγματοποιώ αυτό το διάστημα το όνειρο της ζωής μου, δημιουργώντας μια Εστία Φωτός, (το κτήμα ΕΥ- Ανάσες Ζωής) όπου θα ενωθούν πολλές μεμονωμένες σπίθες και φωτιές της "ευρύτερης περιοχής μου", που είναι ολόκληρος ο πλανήτης.


Κόστος 3ήμερης διανυκτέρευσης με τα σεμινάρια

Διανυκτέρευση σε δίκλινο στούντιο μέσα στο Κτήμα ΕΥ (περιορισμένος αριθμός)

Τρεις διανυκτερεύσεις με δυνατότητα ετοιμασίας φαγητού 420 € το άτομο (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι ασκήσεις και τα σεμινάρια).


*Για όποιον το επιθυμεί, υπάρχουν ταβέρνες σε ένα χιλιόμετρο απόσταση από το Κτήμα ΕΥ.

**Πρωινό στο κτήμα: Θα υπάρχουν υλικά και εργαλεία για να ετοιμάσει ο καθένας το πρωινό που επιθυμεί. Στα υλικά δεν θα υπάρχουν γαλακτοκομικά και γενικά προϊόντα ζωικής προέλευσης.


Παρακολούθηση σεμιναρίων και ασκήσεων με εξωτερική διανυκτέρευση

Συνολικό κόστος σεμιναρίων και διαλογιστικών ασκήσεων 220 € το άτομο. Δυνατότητα μεμονωμένης παρακολούθησης των σεμιναρίων. Ρωτήστε μας για το κόστος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984908814, Ευγενία Σγούρα 6976118717, Λεωνίδας Φλεβαράκης